• FANTASTIKET E ARKES / DRIAN HOXHA

  FANTASTIKET E ARKES / DRIAN HOXHA

  FANTASTIKËT E ARKËS Drian Hoxha është 18 vjeç; maturant tek Shkolla Austriake “Peter Mahringer” Driani është pjesë e Këshillit Rinor Arka dhe është drejtues i klubit rinor të kodimit. Ai ka organizuar disa workshope mbi kodimin dhe tema të tjera të IT. Driani ka krijuar disa aplikacione, website dhe lojra kompjuterike për Android si projekte…

  Read more...

 • KALASCIMA BAND

  KALASCIMA BAND

  “Kalàscima Band” inaguroi oborrin e ri te ARKES te shtunen, me date 26.05.2018. Atmosfere fantastike u krijua nga muzika e artisteve italiane per gati 90 minuta. Skena e improvizuar ne shkallet e vjetra te nje prej shtepive te bukura shkodrane ekzaltoi dhe me teper perfomancen e shkelqyer te bandes. #muzikeemire​ #institutiitalianikultures​ #arka​ #trashegimikulturore​ #ipsia​ #codepartners​…

  Read more...

 • WORKSHOP AKTRIMI

  WORKSHOP AKTRIMI

    Qendra Rinore Arka / CODE Partners dhe Hojzat Academy po organizojnë workshop aktrimi. Nëse je një i ri i apasionuar pas aktrimit, ARKA dhe Hojzat Academy ju fton të merrni pjesë në këtë workshop nën udhëheqjen e Gert Palali    Faza e parë Bazat e aktrimit Ushtrime mbi marrëdhenien me objekt dhe partnerë Fjala…

  Read more...

 • ” Tranzicioni ” / dita 3

  ” Tranzicioni ” / dita 3

  Workshop fotografie “Tranzicioni”, dita 3 Vlerësimi i parë individual dhe në grup me qëllim mbështetjen e rezultatit perfundimtar per te qene pjese e ekspozites “Tranzicion” me date 8 Dhjetor 2020. — Iniciativa financohet nga Goethe-Zentrum Tirana dhe Projekti #DETMUR#CreativeEurope dhe zbatohet nga @Qendra Rinore Arka Shkoder.

  Read more...

Recent Posts

Tags

AmbasadaAmerikane KeshilliRinorArka MbeshteturngaBE MbeshteturngaPartneretneShqiperi QendraRinoreArka

Comments

No comments to show.
Skip to content