ROLE MODEL

Me 22 Nentor 2021 Qendra Rinore “ARKA ” me mbeshtetjen e Goethe – Zentrum u zhvillua takimi ROLE – MODEL ne kuader te Projektit STAYnet – Southeast European Training Initiatives for the Advancement of Youth Network.

U ftuan 3 te rinj ku treguan dhe ndane eksperiencat e tyre te sukseshme ne shkolle dhe ne aktivitete te ndryshme ku kane marre pjese. 

 

 

One response to “ROLE MODEL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Skip to content