Hostel ARKA

Hosteli ARKA është hapësirë akomodimi e njohur dhe e preferuar në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Ky hostel ofron një përvojë të shkëlqyer të qëndrimit për udhëtarët që kërkojnë një vend të rehatshëm, ekonomik, dhe miqësor për të kaluar natët e tyre.

Disa nga tiparet kryesore të Hostel ARKA përfshijnë:

  • Vendndodhja e shkëlqyer: Hosteli ARKA ndodhet në qendër të Shkodrës, afër shumë atraksioneve kryesore turistike, restoranteve, dyqaneve, dhe transportit publik. Kjo e bën atë një vend të përshtatshëm për udhëtarët.
  • Çmimi i arsyeshëm: Hostel ARKA ofron çmime të arsyeshme për akomodimin, duke e bërë atë një zgjedhje ekonomike për udhëtarët që duan të mbajnë nën kontroll shpenzimet e tyre në qëndrimin në Shkodër.
  • Ambjent miqësor: Hostel ARKA është një vend ku udhëtarët mund të ndjehen të mirëpritur dhe të komunikojnë me të tjerët dhe gjejnë dhe bar/kafe. Ky hostel ka një atmosferë miqësore dhe një staf të përgatitur për të ndihmuar vizitorët me informacion dhe këshilla për eksplorimin e qytetit.
  • Për udhëtarët që kërkojnë një vend të rehatshëm, miqësor dhe ekonomik për të kaluar kohën në Shkodër, Hostel ARKA është një zgjedhje e shkëlqyer. Ky hostel është njohur për shërbimet e mira dhe përvojën e mrekullueshme të qëndrimit që ofron për vizitorët.
Damian
Damian
2023-10-27
7.0
Verified
Good
Elena
Elena
2023-10-20
10
Verified
Friendly and helpful staff nice environment ☺ The staff very helpful and friendly. The Coffee card in the property’s backyard give a good environment to work. The beds were nice and comfortable. ☹ My room was four beds and suddenly another two beds appear in the room, that was weird. There was people sleeping in the kitchen, that’s not very hygienic. Also if you needed to prepare your breackfast in the morning feels odd to wake up people that should not be there.
Sahin
Sahin
2023-10-18
10
Verified
☺Ortam sahane merkezine 2 dk
Leo
Leo
2023-10-10
8.0
Verified
Very good
Leonhard
Leonhard
2023-10-05
10
Verified
☺Sehr nettes Personal, super Lage, toller Innenhof mit schöner Bar und interessante Veranstaltungen.
Donika
Donika
2023-10-01
9.0
Verified
Superb ☺ Friendly staff and location was nice
Jonathan
Jonathan
2023-09-30
8.0
Verified
☺Le bar au rez-de-chaussée, la situation au calme
Skip to content