Category: Kulturë

 • KALASCIMA BAND

  KALASCIMA BAND

  “Kalàscima Band” inaguroi oborrin e ri te ARKES te shtunen, me date 26.05.2018. Atmosfere fantastike u krijua nga muzika e artisteve italiane per gati 90 minuta. Skena e improvizuar ne shkallet e vjetra te nje prej shtepive te bukura shkodrane ekzaltoi dhe me teper perfomancen e shkelqyer te bandes. #muzikeemire​ #institutiitalianikultures​ #arka​ #trashegimikulturore​ #ipsia​ #codepartners​…

  Read more...

 • WORKSHOP AKTRIMI

  WORKSHOP AKTRIMI

    Qendra Rinore Arka / CODE Partners dhe Hojzat Academy po organizojnë workshop aktrimi. Nëse je një i ri i apasionuar pas aktrimit, ARKA dhe Hojzat Academy ju fton të merrni pjesë në këtë workshop nën udhëheqjen e Gert Palali    Faza e parë Bazat e aktrimit Ushtrime mbi marrëdhenien me objekt dhe partnerë Fjala…

  Read more...

 • ” Tranzicioni ” / dita 3

  ” Tranzicioni ” / dita 3

  Workshop fotografie “Tranzicioni”, dita 3 Vlerësimi i parë individual dhe në grup me qëllim mbështetjen e rezultatit perfundimtar per te qene pjese e ekspozites “Tranzicion” me date 8 Dhjetor 2020. — Iniciativa financohet nga Goethe-Zentrum Tirana dhe Projekti #DETMUR#CreativeEurope dhe zbatohet nga @Qendra Rinore Arka Shkoder.

  Read more...

 • ” Transicioni” / dita 2

  ” Transicioni” / dita 2

  Workshop fotografie “Tranzicioni”, dita 2 Vizita ne Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi” dhe Art House Bisede dhe diskutime mbi fotografite e shkrepura gjate dites te Qendra Rinore Arka — Iniciativa financohet nga Goethe-Zentrum Tirana dhe Projekti #DETMUR#CreativeEurope

  Read more...

 • “Kafsha e zemrës” – një histori e mbijetesës në diktaturë | Tetori Gjerman 2020

  “Kafsha e zemrës” – një histori e mbijetesës në diktaturë | Tetori Gjerman 2020

  Mbrëmje letrare me Arian Lekën dhe Anna Koven mbi romanin në gjuhën gjermane “Kafsha e zemrës”, të shkrimtares nobeliste Herta Müller. Aktiviteti do të zhvillohet në gjuhën shqipe, pa përkthim. „Kafsha e zemrës“? Zemra e një kafshe? Apo zemër kafshe? Të gjitha së bashku nën titullin konciz, si edhe vetë fjalitë e romanit të nobelistes…

  Read more...

Recent Posts

Tags

AmbasadaAmerikane KeshilliRinorArka MbeshteturngaBE MbeshteturngaPartneretneShqiperi QendraRinoreArka

Comments

No comments to show.
Skip to content