UNE MUN DEM – Shtegu im i karrieres

Qendra Rinore ARKA me mbeshtetjen e DIMAK Albania ne kuader te Projektit STAYnet – Southeast European Training Initiatives for the Advancement of Youth Network i zbatuar nga Goethe – Zentrum Tirana ka organizuar punetorine:

Keshillim karriere, prezantimi dhe njohja e vetvetes, intervistimi me lektore znj. Eljana Mete, perfaqesuese e DM Consultin Services dhe duapune.com.

Per tre dite me radhe, nga data 20-22 Tetor, te rinjte kane ndjekur trajnimin dhe jane perfshire ne cdo hap duke permiresuar dukshem njohurite dhe aftesite e tyre te buta. Pergatitja e CV apo simulimet e intervistave te punes ishin vec disa pjese te nje programi shume cilesor.

 

Leave a ReplySkip to content