Ardhsh i bardh 😀

Mos harro me pa ma poshtë! Mos harro me pa ma poshtë! Mos harro me pa ma poshtë!

Aktivitetet e
fundit

Tek ne
ju ofrohet:

Qendër Rinore

e cila organizon aktivitete të vazhdueshme mbi edukimin, kulturën, muzikën, artin, etj.

Kafene
sociale

ku mund të ndiheni të sigurtë dhe të gjeni përformanca të ndryshme.

Hostel
t'pastër

ku mikëpritja dhe qetësia janë prioritet.


Bibliotekë t'qetë

dhe plot me libra tĂ« ndryshem dhe me njĂ« hapĂ«sirĂ« ku nuk ndihet as miza 😛

Kontakt:

Adresa

Rruga Palokë Kurti, Shkodër

Email

info@arkayouthcenter.com

Telefoni

+55 55 555 5555

Website

www.arkayouthcenter.com

u realizua nga:

Skip to content