START-UP ACADEMY

?E dini cili është programi me i ri i Start Up-eve që do të fillojë Ambasada e Shteteve te Bashkuara te Amerikes në Qarkun Shkodër?
✅StartUP Academy do të fillojë te Qendra Rinore ARKA me pjesëmarrjen e 30 të rinjve të moshës 18-35 vjec nga Qarku i Shkodrës.
?Edhe nëse je nga Malesia e Madhe, Vau i Dejës, Puka dhe Fushë-Arrëz, dhe nuk mund të vish deri në Shkodër, sërish mund të aplikosh, pasi mund ta ndjekësh programin ONLINE!
Afati për dërgimin e aplikimit është deri me datë 31 Tetor 2021.
Ata që do të përzgjidhen do të njoftohen deri me 6 Nëntor 2021.
Programi do të fillojë me datë 12 Nëntor 2021.

Leave a ReplySkip to content