Category: Keshilli Rinor Arka

 • FANTASTIKET E ARKES / DRIAN HOXHA

  FANTASTIKET E ARKES / DRIAN HOXHA

  FANTASTIKËT E ARKËS Drian Hoxha është 18 vjeç; maturant tek Shkolla Austriake “Peter Mahringer” Driani është pjesë e Këshillit Rinor Arka dhe është drejtues i klubit rinor të kodimit. Ai ka organizuar disa workshope mbi kodimin dhe tema të tjera të IT. Driani ka krijuar disa aplikacione, website dhe lojra kompjuterike për Android si projekte…

  Read more...

 • GAME THEORY tek Arka

  GAME THEORY tek Arka

  GAME THEORY ideuar dhe moderuar nga Agli GOLEMI është organizuar tek ARKA me 12 Qershor 2020, ora 17:00. Ky aktivitet është organizuar në vazhdën e aktiviteteve që planifikohen nga Këshilli Rinor ARKA. Game Theory: Game Theory është një degë mjaft e re e lidhur mjaft ngushtë me ekonominë dhe matematikën. Mundohet të imitojë situatat e…

  Read more...

 • Valmira Hoxha, Presidente e Këshillit Rinor Arka

  Valmira Hoxha, Presidente e Këshillit Rinor Arka

  ✅Valmira Hoxha, 18 vjeçe. ✅Ndjek gjimnazin “28 Nentori”, viti i fundit. ✅Është pjesë e Këshillit Rinor Arka që në vitin 2018. ✅Ajo është angazhuar në mjaft aktivitete shkollore dhe jashtë shkollore mbi formimin e të rinjve. Ndër to ja vlejnë të përmenden: Redebate, aktivitete mbi të drejtat e njeriut të organizuara nga BE, Doubrovnik Film…

  Read more...

 • GAME THEORY tek Arka

  GAME THEORY tek Arka

  GAME THEORY me moderim nga Agli GOLEMI do të organizohet në oborrin e ARKES me 12 Qershor 2020, ora 17:00. Ky aktivitet organizohet në vazhdën e aktiviteteve që organizohen nga Këshilli Rinor ARKA. Duke respektuar rregullat e distancimit social, ftojmë të rinjtë që duan të bëhen pjesë, që të regjistrohen duke na shkruar ne inbox…

  Read more...

Recent Posts

Tags

AmbasadaAmerikane KeshilliRinorArka MbeshteturngaBE MbeshteturngaPartneretneShqiperi QendraRinoreArka

Comments

No comments to show.
Skip to content