FANTASTIKËT E ARKËS / Josephine Bardeli

?FANTASTIKËT E ARKËS?
? Josephine Bardeli është 16 vjeçe; nxënëse tek Shkolla “Jordan Misja”
? Josephine është pjesë e Këshillit Rinor Arka dhe është drejtuese i klubit rinor ” Takimi i mëndjes me trupin”.
? Josephine ka qënë moderatore e një prej edicioneve të Youth Talk ” I ✅ote”
? Aktivitetet e preferuara të Josephine janë: noti, leximi, të folurit publik, vullnetarizmi.

Leave a ReplySkip to content