Category: Te rejat

  • Ditelindja e Arkes

    Ditelindja e Arkes

    [vc_row][vc_column][vc_gallery images=”2822,2823,2824,2825,2826″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]? Edhe ? vjet ARKA ? Me datë 20 Shkurt 2015 filluam rrugëtimin tonë ? Në një ditë të zgjedhur jo rastësisht ? 4 vjet rrugëtim sfidues por dhe me rezultate pozitive ?Të rinjve që na besojnë dhe jane me ne cdo ditë, vullnetareve, partnereve, mbështetësve dhe stafit te palodhur. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    Read more...

Recent Posts

Tags

AmbasadaAmerikane KeshilliRinorArka MbeshteturngaBE MbeshteturngaPartneretneShqiperi QendraRinoreArka

Comments

No comments to show.
Skip to content