Tag: QendraRinoreArka

  • Ambasadorja e SHBA Yuri Kim dhe Keshilli Rinor Arka

    Ambasadorja e SHBA Yuri Kim dhe Keshilli Rinor Arka

    ?? | Ambasadorja Kim u takua me të rinj nga Qendra Rinore ARKA në Shkodër, si pjesë e programit tonë virtual Njihu me Amerikën. Studentët ndanë mendimet e tyre mbi angazhimin në komunitet. Ambasadorja Kim i nxiti ata që të jenë udhëheqës aktivë, si dhe iu përgjigj pyetjeve mbi rolin e saj si Ambasadore e Shteteve…

    Read more...

Recent Posts

Tags

AmbasadaAmerikane KeshilliRinorArka MbeshteturngaBE MbeshteturngaPartneretneShqiperi QendraRinoreArka

Comments

No comments to show.
Skip to content