Ambasadorja e SHBA Yuri Kim dhe Keshilli Rinor Arka

?? | Ambasadorja Kim u takua me të rinj nga Qendra Rinore ARKA në Shkodër, si pjesë e programit tonë virtual Njihu me Amerikën. Studentët ndanë mendimet e tyre mbi angazhimin në komunitet. Ambasadorja Kim i nxiti ata që të jenë udhëheqës aktivë, si dhe iu përgjigj pyetjeve mbi rolin e saj si Ambasadore e Shteteve të Bashkuara në Shqipëri. Nëpërmjet programit Njihu me Amerikën, diplomatët amerikanë marrin pjesë në biseda mbi kulturën, historinë, arsimin, dhe marrëdhëniet SHBA-Shqipëri me grupe nxënësish të shkollave të mesme apo universiteteve nga e gjithë Shqipëria. Tashmë ne po e vazhdojmë programin virtualisht. Klikoni këtu për të mësuar më shumë rreth programit: https://bit.ly/2JuZ0Aj
QendraRinoreArka, KeshilliRinorArka, AmbasadaAmerikane

Leave a ReplySkip to content