KONFERENCA FINALE PROJEKTI YOU(TH) LED

Tek Qendra Rinore ARKA është mbajtur sot konferenca finale e Projektit YOU(TH) LED. Gjatë këtij takimi janë pasqyruar rezultat kryesore të arritura gjatë projektit dhe është bërë shpërndarja e certifikateve për të rinjtë pjesëmarrës në Akademinë e Lidershipit Rinor. Projekti YOU(TH) LED -Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinore është mbështetur nga USAID dhe zbatuar nga organizata CODE Partners

Leave a ReplySkip to content