Arka me pamje te re!

Oborri i Arkes tashme vjen me nje pamje te re! Fale investimit te fundit ne vendosjen e tendes shume funksionale tani ne ju presin si me ditet me shi ashtu dhe ne ditet me shume diell.

??Tenda eshte blerë ne kuadër të projektit ARKA E RINISE, që CODE PARTNERS po zbaton dhe qe financohet nga projekti EMBRACE

MbeshteturngaPartneretneShqiperi, MbeshteturngaBE

Leave a ReplySkip to content