GAME THEORY tek Arka

GAME THEORY me moderim nga Agli GOLEMI do të organizohet në oborrin e ARKES me 12 Qershor 2020, ora 17:00. Ky aktivitet organizohet në vazhdën e aktiviteteve që organizohen nga Këshilli Rinor ARKA.

Duke respektuar rregullat e distancimit social, ftojmë të rinjtë që duan të bëhen pjesë, që të regjistrohen duke na shkruar ne inbox dhe kujtojmë që është e detyrueshme të kenë maskën me vete. Pranohet vetëm një numër i vogël sipas protokolleve, ndërsa pjesa tjetër do të ketë mundësi ta ndjekë online.

Game Theory:

Game Theory është një degë mjaft e re e lidhur mjaft ngushte me Ekonominë dhe Matematiken. Mundohet të imitojë situatat e jetës reale dhe përmes analizës së strategjive mundohet të gjejë  rezultatet më të mira duke marrë parasysh edhe veprimet e kundërshtarit. Ka një përdorim të gjerë në biznes, ekonomi madje edhe biologji.

Në dekadat e fundit pjesa më e madhe e cmimeve Nobel në fushën e Matematikes dhe Ekonomise janë marr pikërisht nga shkencëtarët që kanë studiuar Game Theory

Keshilli Rinor Arka, Money World, Management, Student Strategy, Business Basics

Leave a ReplySkip to content