Valmira Hoxha, Presidente e Këshillit Rinor Arka

Valmira Hoxha, 18 vjeçe.

Ndjek gjimnazin “28 Nentori”, viti i fundit.

Është pjesë e Këshillit Rinor Arka që në vitin 2018.

Ajo është angazhuar në mjaft aktivitete shkollore dhe jashtë shkollore mbi formimin e të rinjve. Ndër to ja vlejnë të përmenden: Redebate, aktivitete mbi të drejtat e njeriut të organizuara nga BE, Doubrovnik Film Festival, YEA, Erasmus + .
Ajo çfarë Valmira mendon se i duhet të rinjve është që të jenë më të vëmendshem e më të informuar mbi atë çfarë ndodh me te ardhmen e tyre dhe ajo që është më e rëndësishmja, të jenë sa më aktiv në shoqeri, që të ndërtojnë të ardhmen e tyre .

Të rinjtë mund të bëjnë shumë gjëra të bukura, por për të arritur deri aty i duhet të kenë shumë vullnet e të punojnë fort.

Leave a ReplySkip to content