Tag: MbeshteturngaBE

  • Arka me pamje te re!

    Arka me pamje te re!

    Oborri i Arkes tashme vjen me nje pamje te re! Fale investimit te fundit ne vendosjen e tendes shume funksionale tani ne ju presin si me ditet me shi ashtu dhe ne ditet me shume diell. ??Tenda eshte blerë ne kuadër të projektit ARKA E RINISE, që CODE PARTNERS po zbaton dhe qe financohet nga…

    Read more...

Recent Posts

Tags

AmbasadaAmerikane KeshilliRinorArka MbeshteturngaBE MbeshteturngaPartneretneShqiperi QendraRinoreArka

Comments

No comments to show.
Skip to content