BURSAT CHEVENING

✔️PREZANTIMI I BURSAVE CHEVENING është bere dje, date 25 Tetor 2021 pranë bibliotekës së Qendrës Rinore ARKA.
✔️Në këtë sesion informimi, Koordinatorja e Programit Chevening Deni Sanxhaku dhe Redion Qirjazi (alumnus 2015/16) ndanë me të pranishmit detaje shumë te rëndësishme rreth bursave dhe procesit të aplikimit
?Aplikimet për këte vit mbyllen më 2 nëntor 2021.

Leave a ReplySkip to content