MANIFESTIMI / PERDHUNIMI ESHTE KRIM

Ditën e Hënë, ora 18:00 mblidhemi përpara sheshi të Bashkisë Shkodër, në Shkodër!
?Manifestojmë bashkë në solidaritet me gratë dhe vajzat e mbijetuara të abuzimit seksual.
?Manifestojmë për dënim kapital për përdhunuesit.
?Manifestojmë për mbrojtjen e vajzave dhe grave në shkollë dhe në çdo hapësirë publike.
?Manifestojmë për më shumë edukim, informim, reagim qytetar.
?Bërjen pjesë të programit shkollor 9-vjeçar dhe të mesëm të “Edukatës seksuale”
?Prindërit duan që femijët e tyre të rriten të sigurtë, në këtë vend.
?Askush nuk ka të drejtë të prek vajzat tona, të dhunojë e përdhunojë fëmijët tonë.Kush dhunon vajzat dhe gratë na dhunon dhe ne.
✅Ejani të reagojmë së bashku.

Leave a ReplySkip to content