Ditelindja e Arkes

[vc_row][vc_column][vc_gallery images=”2822,2823,2824,2825,2826″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]? Edhe ? vjet ARKA

? Me datë 20 Shkurt 2015 filluam rrugëtimin tonë

? Në një ditë të zgjedhur jo rastësisht

? 4 vjet rrugëtim sfidues por dhe me rezultate pozitive

?Të rinjve që na besojnë dhe jane me ne cdo ditë, vullnetareve, partnereve, mbështetësve dhe stafit te palodhur.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a ReplySkip to content