FANTASTIKËT E ARKËS / Alda Ujkaj

?FANTASTIKËT E ARKËS?
? Alda Ujkaj është 23 vjeçe; studente në Universitetin e Shkodrës .Ka mbaruar Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dega Anglistikë si studente e ekselencës. Aktualisht është në mbyllje të ciklit Master po në këtë degë.
? Alda është pjesë e Këshillit Rinor Arka duke dhënë kontributin e saj si presidente.
? Bashkë-moderatore e Youth Talk me temē Teknologjia në jetën e të rinjve.
? Bashkë me anëtarë të tjerë të këshillit është pjesë e projektit Shkëndija i inicuar nga Universiteti Polis me nismën e lirimit të korsive të biçikletave në Shkodër.
? Ka marrë pjesë në shumë aktivitete të tjera të qytetit, trajnime, workshop dhe projekte vullnetarizmi.
? Aktivitetet e preferuara të Aldes janë: leximi vullnetarizmi, çështje që lidhen me përfshirjen e rinisë në jetën kulturore dhe qytetare, arti dhe kultura.

Leave a ReplySkip to content