FLUTURA ACKA

Flutura Açka, ishte shkrimtarja e radhes e ftuar ne qendren rinore “Arka” Shkoder, per te bashkebiseduar me te rinjte rreth letersise dhe angazhimit publik.
Ajo ka 30 vite edhe si botuese, nderkohe qe zgjedhjen si deputete kohet e fundit e komentoi si nje pergjegjesi e drejteperdrejte ne sherbim te qytetareve.

Leave a ReplySkip to content