DASHURI PERTEJ DRITARES

Nate Poetike “Dashuri pertej dritares” eshte organizuar te Qendra Rinore ARKA me date 28 Maj 2021 nen drejtimin e Gerti Palali.
Mesazhi qe u percoll ne kete mbremje ishte dashuria per vendin, dhe kjo erdhi me nje perzgjedhje shume te bukur nga poetet me te mire shqiptare. Ka nga ata qe besojne akoma dhe vendosin te rrine , te tjere ikin me shpresen per tu kthyer serish ne vendin e vet.
Ky aktivitet realizohet në kuadër të projektit DETMUR financuar nga EU në kuadër të programit Europa Krijuese #hojzatacademy #qendrarinorearka #keshillirinorarka #qendrarinorearkakoplik #creativeeurope #detmur #maremuro #teatridivita #theaterx #codepartners

Leave a ReplySkip to content