FANTASTIKET E ARKES / DRIAN HOXHA

?FANTASTIKËT E ARKËS?
? Drian Hoxha është 18 vjeç; maturant tek Shkolla Austriake “Peter Mahringer”
? Driani është pjesë e Këshillit Rinor Arka dhe është drejtues i klubit rinor të kodimit. Ai ka organizuar disa workshope mbi kodimin dhe tema të tjera të IT.
? Driani ka krijuar disa aplikacione, website dhe lojra kompjuterike për Android si projekte në shkollë.
? Aktivitetet e preferuara të Drianit janë: muzika, projektimi i lojërave kompjuterike, vullnetarizmi.

Leave a ReplySkip to content