Kutia e Andrrave

?Koha e duhur për të bërë shumë fëmijë të lumtur.
?Një nismë e ndërmarrë nga këshilli rinor Arka eshte ? Kutia e Andrrave.
?Bëhu pjesë e kësaj nisme!
?Mund te pergatitesh ? dhuraten e endrrave per nje femije apo te dhurosh nje shume simbolike dhe ne e pergatisim dhuraten.
?Te gjithe bashke mund te bejme shume femije te lumtur kete fundvit!

Leave a ReplySkip to content