WORKSHOP AKTRIMI

?  Qendra Rinore Arka / CODE Partners dhe Hojzat Academy po organizojnë workshop aktrimi.
Nëse je një i ri i apasionuar pas aktrimit, ARKA dhe Hojzat Academy ju fton të merrni pjesë në këtë workshop nën udhëheqjen e Gert Palali   ?
✅ Faza e parë
? Bazat e aktrimit
? Ushtrime mbi marrëdhenien me objekt dhe partnerë
? Fjala artistike (të flasim pastër shqip)
? Finalizimi : Etyd individual, etyd me partnerë.
✅ Faza e dytë
? Vendosja në praktikë e metodës
?Interpretim (tregim/poezi/monolog)
✅ Finalizimi
? Shfaqje e plotë artistike
? Regjistrimet jane të hapura deri më 31 Janar tek Qendra Rinore Arka. Ky aktivitet realizohet ne kuader te projektit DETMUR financuar nga EU ne kuader te programit Europa Krijuese #hojzatacademy #qendrarinorearka #keshillirinorarka #qendrarinorearkakoplik #creativeeurope #detmur #maremuro #teatridivita #theaterx

Leave a ReplySkip to content