KALASCIMA BAND

“Kalàscima Band” inaguroi oborrin e ri te ARKES te shtunen, me date 26.05.2018. Atmosfere fantastike u krijua nga muzika e artisteve italiane per gati 90 minuta. Skena e improvizuar ne shkallet e vjetra te nje prej shtepive te bukura shkodrane ekzaltoi dhe me teper perfomancen e shkelqyer te bandes. #muzikeemire #institutiitalianikultures #arka #trashegimikulturore #ipsia #codepartners Falenderojme Institutin Italian te Kultures qe mundesoi aktivitetin.

Leave a ReplySkip to content