” Transicioni” / dita 2

?Workshop fotografie “Tranzicioni”, dita 2
✅Vizita ne Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”
dhe Art House
✅Bisede dhe diskutime mbi fotografite e shkrepura gjate dites te Qendra Rinore Arka

Iniciativa financohet nga

Goethe-Zentrum Tirana dhe Projekti #DETMUR#CreativeEurope

Leave a ReplySkip to content