Category: Angazhimi Qytetar

  • “Pakti për Zhvillimin e Rinisë”

    “Pakti për Zhvillimin e Rinisë”

    Është zhvilluar takimi i tretë i rrjetit “Pakti për Zhvillimin e Rinisë”. Gjatë ketij takimi është rënë dakort mbi përmbajtjen e dokumentit të krijimit të rrjetit dhe statutit. CODE Partners me ARKEN do kene detyren e Sekretariatit të rrjetit për nje periudhe 6 mujore. Ka filluar puna per hartimin e planit te veprimit Nentor –…

    Read more...

Recent Posts

Tags

AmbasadaAmerikane KeshilliRinorArka MbeshteturngaBE MbeshteturngaPartneretneShqiperi QendraRinoreArka

Comments

No comments to show.
Skip to content