” Tingujt e Arkes “

“Tingujt e Arkës” i shtohet Open Mic dhe synon promovimin e një artisti të ri!

??Violinisti i ri shkodran Duliem Puka do të performojë me 4 Korrik me një repertor të përzgjedhur.

?Merrni maskën me vete dhe ruani distancën

??Na duheni të shëndetshëm ?, prandaj ruani veten.

Arka Sounds organizohet në kuadër të projektit ARKA E RINISE, që CODE PARTNERS po zbaton dhe që financohet nga projekti EMBRACE
#mbeshteturngaPartneretShqiperi #mbeshteturngaBE.

Leave a ReplySkip to content