“ Open Mic ne Oborr “

Qendra Rinore ARKA ju fton në OPEN MIC NE OBORR me datë 4 Korrik 2020, ora 21.00.

Mikrofoni i Hapur edhe këtë radhë ka brënda dhe një seksion të ri “Tingujt e Arkës” që synon promovimin e një artisti duke i dhënë hapësirë më të madhe promovimi

#mbeshteturngaPartneretShqiperi #mbeshteturngaBE.

Duliem Puka?? do të jetë  artisti që do përformojë për “Tingujt e Arkes”

Ftojmë të gjithë artistët të vijnë te ARKA për të performuar live e per t’u kënaqur!
Mundesi të bukura krijohen për të gjithë në netët e OPEN MIC!

Aktiviteti do të organizohet sipas protokolleve në fuqi. Ju lutem prenotoni në kohë për të pasur vendin tuaj.

Merrni maskën me vete dhe ruani distancat!

Frikë aspak, por shumë

kujdes!

#arkashkoder #qendrarinorearka #shkodratalents #music #youth

Leave a ReplySkip to content