NDAJMË EKSPERIENCA ME TË RINJTË NGA ROSKOVECI & URA VAJGURORE

Qendra Rinore ARKA priti në ambjentet e veta një grup të rinjsh dhe të rejash nga Bashkitë e Roskovecit dhe të Urës Vajgurore, të cilët zhvilluan një vizitë studimore në Shkodër. Takimi i parë është zhvilluar paraditen e dates 23 Janar në sallën e Bibliotekes së ARKES dhe të rinjtë u njohën me aktivitetin 5 vjecar te qendrës. Ndersa gjate pasdites te rinjte u njohen me anetare te Keshillit Rinor ARKA, me menyren si funksionon kjo strukture dhe aktivitetet e keshillit rinor. Ky aktivitet eshte organizuar nga #New Bridges Berat – Ura të Reja Berat

Leave a ReplySkip to content