ROCK POLITIC 1 | VOLTANA ADEMI KRYETARE E BASHKISE SHKODER

Është zhvilluar edicioni i parë i Rock Politik në Qendrën Rinore ARKA, aktivitet i zhvilluar në kuadër të projektit YOU(TH) – LED financuar nga #USAID. E ftuara e këtij edicioni ishte Kryetarja e Bashkisë Shkoder znj. Voltana Ademi, e cila paraqiti të përmbledhur punën që ka bërë Bashkia Shkodër në 4 vitet e kaluara si dhe një prezantim të asaj që mund të jetë strategjia për zhvillimin e rinise në të ardhmen. Një pjesë e rendësishme e takimit ishte dhe debati me të rinjtë për ate që është bërë për ta ne Shkodër. Të rinjtë i drejtuan shumë pyetje kryebashkiakes për cështje që ishin më shqetësuese për ta. Rock – Politik, ashtu sic ishte menduar, eshte harmonizuar krejt bukur me muzike te zgjedhur nga Rezarta Smaja – vokal, Edison Ceni – kitare, Jetmir Mesi – bateri dhe Bledi Doçi – bass.

Leave a ReplySkip to content