⏰ Timelapse: Si e menaxhojnë të rinjtë kohën e tyre?

✅  Këshilli Rinor Arka zhvilloi sot takimin e tretë të bisedave YOU(TH) TALK.

✅  Esmeralda Tafili dhe Enad Draçini diskutuan me të rinjtë e pranishëm në lidhje me menaxhimin e kohës duke shprehur mendime dhe duke ndarë eksperiencat e tyre personale.

Leave a ReplySkip to content