TAKIMI I KËSHILLIT RINOR ARKA

Të shtunën, datë 11 Janar, ora 16:30 u mblodh Këshilli Rinor Arka. Gjate takimit eshte diskutuar per organizimin e aktiviteteve gjate muajit janar si dhe propozime per aktivitete te reja. Pas takimit në orën 18:00 te rinjte kishin organizuar mbremjen e filmit.

Leave a ReplySkip to content