Sandra Hofman reads at Arka

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]15 Tetor|| Ora 18.00|| Sandra Hofman lexon te Arka

Falë bashkëpunimit me Goethe-Zentrum Tirana, Ambasadën Gjermane dhe Shoqatën POETEKA,shkrimtarja e njohur gjermane Sandra Hoffmann do të bëhet pjesë e leximeve publike në Shkodër te Qendra Rinore ARKA – 15 tetor 2018 ora 18.00.

Sandra Hoffmann është një autore mjaft e vlerësuar nga kritikët në Gjermani, fituese e disa çmimeve të përmendura letrare e më së fundi edhe e Hans-Fallada-Preis 2018, për romanin “Paula” i cili, përkthyer në gjuhën shqipe nga Sokol Mici do i shtohet gjerdanit të botimeve nga letërsia bashkëkohore europiane të “Botimeve “POETEKA”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a ReplySkip to content