Rock Politic 2 | Lorena Haxhiu Zv.Ministre e Rinisë

✔️Është zhvilluar me datë 6 Shkurt edicioni i dytë i Rock Politic 2 me të ftuar znj. Lorena Haxhiu, Zevendesministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë. Takim shume i vlefshem per te gjithe me informacione te shumta mbi strategjite per rinine, ligjin per rinine etj. Te rinjte bene pyetje te shumta dhe u diskutua mbi problematikat me shqetesuese per ta. ✔️Ky aktivitet organizohet në kuadër të projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, që zbatohet nga CODE Partners dhe financohet nga USAID. #codepartners #usaidalbania

Leave a ReplySkip to content