Oda e Poezise me Ervina Halili

Oda e Poezisë hapi dyert e 2020 me një poete kosovare. Kënaqësi e veçantë me mirëpritë @Ervina Halili tek @Qendra Rinore ARKA dhe me pasë kaq afër poezinë e vërtetë!

Leave a ReplySkip to content