Takimi i Këshillit Rinor ARKA 2019

Rreth 50 të rinj morën pjesë në takimin e parë të Këshillit Rinor ARKA. U prezantua rrugëtimi që do të ndiqet për një vit, mundësite qe do tu ofrohen të rinjve, kontributet që kërkohen për të organizuar aktivitete të bukura dhe të vlefshme për komunitetin e Shkodrës. Gjatë tetorit do te zgjidhen 5 anëtarët e bordit dhe presidenti.
Mirëpresim dhe te rinj të tjerë qe do të duan ti bashkohen kësaj strukture të vlefshme për Shkodrën.

Leave a ReplySkip to content