Check in Shkodra

[vc_row][vc_column][vc_gallery images=”5148,5151″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aktiviteti zhvillohet ne kuader te projektit “Komuniteti i të ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun e punës për jetimët e Shkodrës – AID10950” financohet nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS) dhe zbatohet nga #IPSIAACLI ne parteritet me#CODEPartners, Bashkine Shkoder, Universitetin i Shkodres “Luigj Gurakuqi, SHIS, Universitetin i Bolonjes (Itali) dhe Kooperativen Lybra (Itali)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a ReplySkip to content