“Biodiversiteti përmes fotografisë”

Ju ftojmë të merrni pjesë në ekspozitën “Biodiversiteti përmes fotografisë”, ku do të gjenden të ekspozuara 80 fotografi dhe 20 ilustrime të realizuara nga fotografë dhe piktorë shqiptarë dhe kosovarë në liqenin e Shkodrës, ku përfshihen një sërë gjallesash, që janë pjesë e ekosistemit të këtij liqeni.

Ekspozita do të hapet në qendrën rinore “Arka” në qytetin e Shkodrës më 7 shtator  në orën 11:00.

 

Leave a ReplySkip to content