Të rejat

TIME SPIRIT | SHPIRTI I KOHËS

Ju ftojme ne ekspoziten e fotografit Claus – Eckhard Kraemer.

Hapja e ekspozites do te behet me 13 Shtator ora 18:00 dhe do te jete e hapur cdo dite deri me date 21 Shtator 2019, ne Qendren Rinore Arka.