Të rejat

Qendra Rinore ARKA dhe SINFOART organizojnë:

🎼🎼TINGUJ KINEMAJE 🎼🎼

✔️Mbrëmje muzikore kushtuar kolonave zanore te filmave shqiptar dhe te huaj

✔️SINFOART – Formacioni orkestral dhe solistët e institucioneve artistike të Tiranës dhe të ftuar të tjerë.

🗓E premte, 14 Qeshor 2019

20:30

📍Te ARKA (Afer Kinema Millenium, Shkoder).