Të rejat

Të shtunën, date 23 Shkurt 2019 u mbajt takimi i radhës i Keshillit Rinor Arka. Vazhdon puna per zbatimin e ideve te para te te rinjve ne grupet e punes.

Pas takimit te rinjte e Keshillit Rinor u takuan me perfaqesues UNA ne aktivitetin Arka Social Coffee! Tema e takimit, ashtu sic ishte lajmeruar, ishte Strategjia 2030 e UN per Rinine. Falenderojme Kristi Çina dhe Alba Brojka per biseden dhe informacionet e vlefshme qe ndane me te rinjte.