Të rejat

Enkel Demi ishte i ftuar sot te ARKA, si pjesë e programit INTELECTUS. Një bisedë e këndshme e moderuar mjaft bukur nga Simon Shkreli, na zbuloi se kush ishte Tom Kuka, autori i fshehur i dy librave të suksesshëm “Hide mbi Kalldrëm” dhe “Gurët e Vetmisë”