Të rejat

Me date 10 Shtator u organizua ne ambjentet e Qendres Rinore ARKA nje ditelindje e vecante.

Astrit Fani bashke me shume miq artiste shkodane menduan te falenderojne zotni Nard Bushatin ne 87 vjetorin e tij per kontributin e madh qe ka dhene per artin dhe kulturen ne Shkoder si drejtor i klubit te rinise.

Falenderimet ishin te vecanta, personale nga secili pjesemarres. Mbremje e bukur, mbremje emocionuese qe te inkurajon per te punuar per kete qytet.

Falenderojme ideatorin dhe organizatorin Astrit Fani qe na zgjodhi ne per te mikepritur kete event te bukur.