Të rejat

Me date 9 dhe 10 Shtator nje grup studentesh qe ndjekin studimet master ne Universitetin e Lucernes “Shkence dhe Arte te Aplikuara” (Zvicer) vizitoi Shkodren.
Me kete rast ata vizituan dhe Qendren Rinore ARKA, ku u njohen me projektet dhe aktivitetet e ARKES. Grupi (22 studente) ishte shume i interesuar te dinte mbi angazhimin e te rinjve, organizimet e ndryshme rinore, etj.