Të rejat

Suada Kraja, 27 vjece, nga Shkodra

✔️ Ka mabruar fakultetin e shkencave të natyrës, dega matematikë, Universiteti Luigj Gurakuqi

✔️Kam marrë pjesë në nje peticion brenda shkollës për largimin e një mesuesi dhe per te mos larguar nje tjeter; kam lobuar shumë kunder importit të mbetjeve; kam kandiduar që të jem pjesë në këshillin bashkiak, si dhe kam qënë vullnetare në shumë organizata.

✔️Ajo mendon se shqetësimet e rinisë janë: Lëvizja e rinisë nga apatia dhe indiferentizmi, ndryshimi i statusit të nxënësit të përjetshëm, organizimi i sa më shumë aktiviteteve kulturore tunduese, arsim më cilësor dhe mundësi e gjetjes së vërtetës.