Të rejat

Oda e Poezisë mikëpriti poeten @RitaFilipi në një bisedë të këndshme dhe me shume interes. Me moderimin e Andreas Dushi patëm mundesinë të percjellim emocione te bukura për të pranishmit. Ne pjesën e fundit te programit krijues të rinj lexuan krijimet e tyre. Falenderojmë Rita Filipi që u be pjesë e takimeve poetike te ARKA.