Të rejat

Shkodra | “Pafundesia” nga Giacomo Leopardi mbush 200 vjeç – Giacomo Leopardi: hapesira dhe imazhi

Prof. Ssa Laura Melosi, Katedra Giacomo Leopardi – Universiteti i Macerates